Guriwacan

Saturday inspo ∞∞∞∞∞∞

Random inlägg

Jag har färskpressad ananas, det blev gott eftersom jag inte fastar drack nästan alting haha. Annars har jag haft bra under de här dagarna. 

 

Ramadan Day 3

Jag är van vid att hela bordet ska vara fylld när man bryter fastan med hela familjen men när man är två personer så vill man göra maten så enkelt som möjligt. Det enda svåra vi gjorde igår var att pressa apelsiner och mango för att dricka färsk juice som vi har sparat till idag med. Resten var bara sätta på spisen. Vi började med fruktsallad igår istället för soppa och åt lite somaliska crepes med dadlar.

 

Ramadan Mubarak !

Så här har jag spenderat veckan innan ramadan. In sha allah den månaden kommer gå bra. 

Lördag

På lördagen sov min systersbarn hos mig. Det vi gjorde var bland annat att fixa tårta och åt hamburgare som middag och vi kollade på Baby bossen. Och hade helt enkelt mysigt. 

Söndag

Vi åt pannkaka som frukost och va ute hela dagen. På eftermiddagen gick de hem till sin mor. 

 

 Torsdag

VI firade min systersexam och dagarna innan fixade vi allting med mina andra syskon i hemlighet då ville överaska och det lyckades vi med. 

 

Ingen ska behöva leva med detta.

Jag vakna imorse med nyheterna och det var inget man förväntade sig. Man blir rädd för sitt liv och andras. Det enda allt detta skapar är hat och rädsla mellan folket. Hemsk med allt som händer i världen. Man blir skrämd, hoppas de får vad de förtjänar de som är bakom allt detta tragedier som händer.

 

 

kikar in.

Stekt lax med pommes har varit det som jag alltid äter om jag ska äta ute konstig nog. Jag älskar det. Jag försöker uppdatera bloggen men men...

inspo

måndag

Idag har jag vaknat upp kl 08.30 då  vi hade gästar över som skulle äta lunch med oss.Vi började laga mat typ efter frukosten och blev klara med allting snabbt typ kl 12.00. Efter det njut vi av maten och fikat. Just nu sitter jag här och ska ta promenad efter det ska vi sova tidigt ikväll då vi är trötta. Hoppas alla ni har haft bra ledig dag.

 

Lugnet innan kaoset

Vi har skrivit på kontrakten då vi ska flytta slutet av nästa vecka. Vi har börjad med att packa saker vi inte ska använda under den kommande veckan som kläder, köksredskap mm. Vi tyckte det kommer bli jobbigt och göra allting på en gång så det vi gör att packa så fort vi har ledigt tid. Då vi ska bara städa nästa vecka två dagar innan flyttningen är planen.  

 

Så här ser det ut hittills 

 

Den här färgen ∞∞

fredag

Vi håller på och packar då vi ska flyta till större lägenhet. Så har varit upptagen med att packa de senaste dagarna. Annars har jag handlat och ätit. 

13:48

 Dagens lunch. 

De senaste dagarna

I torsdags blev jag sjuk och åt bara olika soppor och på helgen var jag på bröllop där jag kom hem kl 04 på natten och söndagen sov jag ut hela dagen. Nu ska jag ut snart och njuta av solen. Mår mycket bättre än förra veckan alx.  

Ganska okej dag.

Vi kom hem för en timme sedan, då vi lämnade in bilen till verkstad för fixa lite saker på den. Vi tog bussen och var på stan och handlade lite tröjor och skjorta för både oss. Vår middag blev subway som vi tog med hem. 

seg dag

Idag vaknade jag kl 08.30 och la mig mig tillbaka för att jag hade inget och göra vilket ledde till att jag vakna igen kl 10. Efter bestämde jag mig att äta frukost och gå till gymet. Jag behövde inte fixa lunch då vi fixade matlåda igår. Nu ska jag vika ihop kläder och fixa min garderob. 

 

Den enda aktivitet idag va gymet.