Guriwacan

Lugnet innan kaoset

Vi har skrivit på kontrakten då vi ska flytta slutet av nästa vecka. Vi har börjad med att packa saker vi inte ska använda under den kommande veckan som kläder, köksredskap mm. Vi tyckte det kommer bli jobbigt och göra allting på en gång så det vi gör att packa så fort vi har ledigt tid. Då vi ska bara städa nästa vecka två dagar innan flyttningen är planen.  

 

Så här ser det ut hittills 

 

Den här färgen ∞∞

fredag

Vi håller på och packar då vi ska flyta till större lägenhet. Så har varit upptagen med att packa de senaste dagarna. Annars har jag handlat och ätit. 

13:48

 Dagens lunch. 

De senaste dagarna

I torsdags blev jag sjuk och åt bara olika soppor och på helgen var jag på bröllop där jag kom hem kl 04 på natten och söndagen sov jag ut hela dagen. Nu ska jag ut snart och njuta av solen. Mår mycket bättre än förra veckan alx.  

Ganska okej dag.

Vi kom hem för en timme sedan, då vi lämnade in bilen till verkstad för fixa lite saker på den. Vi tog bussen och var på stan och handlade lite tröjor och skjorta för både oss. Vår middag blev subway som vi tog med hem. 

seg dag

Idag vaknade jag kl 08.30 och la mig mig tillbaka för att jag hade inget och göra vilket ledde till att jag vakna igen kl 10. Efter bestämde jag mig att äta frukost och gå till gymet. Jag behövde inte fixa lunch då vi fixade matlåda igår. Nu ska jag vika ihop kläder och fixa min garderob. 

 

Den enda aktivitet idag va gymet.

 

 

MIN LUNCH

 Sitter och äter det här idag för att jag inte har tagit med mig lunch.

She designed the life she loved ∞∞

Den färgen är så mig, det ger inspiration ∞∞∞

Sallad!

Det blåser mycket idag, tog promenad men det var kallt. Annars lyser solen och känns som vår snart!

Åt det här idag. 

16:17

Iced caffe, älskar det. Det lätt och fixa det och snar nästan som köpt. 

Lunch

Det här tog bara ca 35 min att fixa och medan jag var och grejade andra saker. Älskar att spara tid när jag lagar mat. 

Laxsoppa och bröd med ost samt annans juice. 

Mat inspo

De här tre har varit favoriter under de senaste dagarna.

13:27

Tankar

Att ha ångest eller hur ska jag beskriva, var enda liten sak som jag gjorde tvivlade jag och tänkte tillbaka på vad jag hade ha kunnat göra bättre eller hur dom tycker om mig nu bara för det jag gjorde var inte tillräcklig.

Jag har blivit trött på att jag kände så där alltid. Det var mest när jag gick högstadiet och början av gymnasiet. Men tillslut tappade jag intressen för allting omkring mig jag blev nästan som spöke. Jag orkade med ingenting och det känslan av ångest gjorde också att jag inte ens ville komma ut eller träffa människor för att det säkraste hörnet var att gömma mig. Som tur brukade jag tvinga mig och tack gud att jag har stor familj som alla har olika personligheter hjälpte mig på något konstigt sätt.

Jag tyckte inte att jag hade problem eller att det här var inget man ska känna. Jag har alltid varit den person som gillar att vara i bakgrunden och inget problem med det men för mig även när jag valde det hörde jag fortfarande röster i mina tankar om att jag inte duger alls. 

Nu har jag blivit bättre då det har händ stora förändring i mitt liv och jag blivit tvungen att göra allt som jag tyckte var obekvämt innan. Jag har insett att för att ha skälvtroende eller sluta tvivla sig själv måste man göra saker som man inte vill göra som att träffa nya människor, ta tag i saker och leda, säga att du är smart och kan göra allt alla andra gör.